پایگاه خبری ارتباطات و فناوری اطلاعات

آخرین اخبار دنیای ارتباطات و فناوری اطلاعات

درمان آلرژی غذایی با داروی اومالیزوماب

درمان آلرژی غذایی

درمان آلرژی غذایی

درمان آلرژی غذایی با داروی تزریقی اومالیزوماب به آنتی‌بادی‌ به نام ایمونوگلوبولین ئی (IgE) در خون متصل می‌شود . این دارو از فعال شدن سلول‌های ایمنی مسئول واکنش‌های آلرژیک جلوگیری می‌کند.

درمان جدید برای افراد مبتلا به حساسیت غذایی شدید

تیمی از محققان آمریکایی دریافته‌اند که داروی اومالیزوماب (omalizumab) برای افراد مبتلا به آلرژی غذایی شدید موثرتر از ایمونوتراپی خوراکی عمل می‌‌کند.

درمان آلرژی غذایی با داروی تزریقی اومالیزوماب به آنتی‌بادی‌ به نام ایمونوگلوبولین ئی (IgE) در خون متصل می‌شود . این دارو از فعال شدن سلول‌های ایمنی مسئول واکنش‌های آلرژیک جلوگیری می‌کند.

درمان آلرژی غذایی با ایمونوتراپی خوراکی (Oral Immunotherapy – OIT) یک روش درمانی است که در آن، بیمار مقدار بسیار کمی از ماده غذایی آلرژی‌زا را به‌صورت کنترل‌شده و تدریجی مصرف می‌کند. هدف این روش کاهش حساسیت سیستم ایمنی بدن به آن ماده غذایی و در نهایت افزایش تحمل بیمار است.
به گزارش خبر ICT از اسکای‌نیوز به نقل از سازمان استانداردهای غذایی بریتانیا می‌نویسد که حدود ۶ درصد بزرگسالان در بریتانیا به آلرژی‌های غذایی مبتلا هستند و بادام‌زمینی و مغزهایی مانند فندق، گردو و بادام بیشترین احتمال ایجاد واکنش آلرژیک را دارند.

تاثیر داروی غذایی

با این حال در مطالعه‌ای جدید که مرکز کودکان جانز هاپکینز انجام داد، ۳۶ درصد شرکت‌کنندگان که داروی تزریقی جدید را استفاده کردند، توانستند تا پایان آزمایش حدود هشت بادام‌زمینی و دو ماده آلرژی‌زای دیگر را مصرف کنند، در حالی که این میزان در گروهی که تحت ایمونوتراپی خوراکی قرار گرفت، تنها ۱۹درصد بود.داروی تزریقی اومالیزوماب به آنتی‌بادی‌ به نام ایمونوگلوبولین ئی (IgE) در خون متصل می‌شود و از فعال شدن سلول‌های ایمنی مسئول واکنش‌های آلرژیک جلوگیری می‌کند. این فرایند باعث می‌شود سلول‌های ایمنی به تحریک هرگونه ماده حساسیت‌زا حساسیت کمتری داشته باشند

✅ بیشتر بخوانیم 👈👈👈  درمان بیماری سرطان و جلوگیری از پیشرفت آن با کشف ترکیبی طبیعی

محققان در این مطالعه، ۱۷۷ جوان و سه بزرگسال را به گروه‌های مختلف تقسیم کردند. به یک گروه دوز اولیه‌ از امالیزوماب تزریق شد، زیرا قبلا ثابت شده بود که این دارو خطر واکنش‌های آلرژیک شدید را در طول ایمونوتراپی خوراکی کاهش دهد. به گروه دوم دارونما تزریق شد.

سپس گروه اول تحت ایمونوتراپی خوراکی قرار گرفت و دارونمای اومالیزوماب به آن‌ها تزریق شد، در حالی که به گروه دوم اومالیزوماب تزریق شد و تحت ایمونوتراپی خوراکی دارونما قرار گرفت.

واکنش‌های آلرژیک یا علائم تحمل‌ناپذیر ناشی از ایمونوتراپی

اگرچه در پایان مطالعه، درصد یکسانی از افراد باقی‌مانده در هر دو گروه توانستند حداقل دو گرم از سه ماده غذایی را که به آن‌ها آلرژی داشتند تحمل کنند، تعداد بسیار بیشتری از افراد گروه اول پیش از اتمام آزمایش از مطالعه خارج شدند.طبق گزارش محققان، بیش از نیمی از افرادی که گروه اول را ترک کردند، به دلیل واکنش‌های آلرژیک یا علائم تحمل‌ناپذیر ناشی از ایمونوتراپی از ادامه مطالعه منصرف شدند، در حالی که در گروه دوم هیچ‌کس به دلیل واکنش‌های آلرژیک یا علائم دیگر مطالعه را ترک نکرد.

رابرت وود، محقق اصلی این مطالعه، می‌‌گوید: «این اولین بار است که توانسته‌ایم این دو روش درمانی برای آلرژی‌های غذایی متعدد را مستقیم مقایسه کنیم و مطالعه ما نشان می‌دهد که اومالیزوماب برتر از ایمونوتراپی خوراکی است.» زیرا میزان واکنش‌های آلرژیک در بیمارانی که تحت ایمونوتراپی قرار گرفتند، بالا بود.

در حال حاضر در بریتانیا، اومالیزوماب برای درمان کهیر و آسم شدید استفاده می‌شود.

درمان بینایی با شبکیه مصنوعی چشم

درمان افسردگی با کمک هدست Flow