پایگاه خبری ارتباطات و فناوری اطلاعات

آخرین اخبار دنیای ارتباطات و فناوری اطلاعات

آینده هوش مصنوعی و آنالیز روابط عاشقانه

آینده هوش مصنوعی

آینده هوش مصنوعی

این مطلب را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید
زمان مطالعه: 2 دقیقه

هوش مصنوعی رابطه عاشقانه را آنالیز می‌کند

این مطالعه که اولین در نوع خود است بر اساس علائم حیاتی به شما می‌گوید آیا حوصله‌تان سر رفته است یا خیر

سرویس اخبار فناوری –  به نقل از ایندیپندنت، مهندسان دانشگاه سی نسیاتی مقاله‌ای ارائه دادند که نشان می‌دهد هوش مصنوعی می‌تواند با محاسبه تعریق، الگوهای تنفس و ضربان قلب فرد به او بگوید قرار عاشقانه‌اش چقدر خوب بوده است.

این مطالعه که اولین در نوع خود است، بر اساس علائم حیاتی به شما می‌گوید آیا این دیدار برایتان حوصله‌‌سربر بوده است یا خیر.

به گزارش نیویورک پست، در این مطالعه مهندسان دانشگاه سینسیاتی کامپیوتری طراحی کرده‌اند که از داده‌های یک فناوری پوشیدنی کمک می‌گیرد. تا بتواند بر اساس پاسخ‌های فیزیولوژیکی، نوع مکالمه دو نفر را شناسایی کند.

در این تحقیق به ۱۶ جفت شرکت‌کننده چهار موضوع برای گفت‌وگو داده شد. یک مکالمه مثبت درباره موضوعی که هر دو با خوشحالی با آن موافق بودند. یک مکالمه درباره موضوعی که با ناراحتی با آن مخالف بودند. و دو موضوع قابل‌بحث که هر کدام می‌توانست بحث را هدایت کند.

✅ بیشتر بخوانیم 👈👈👈  قیمت گذاری همستر کامبت و زمان آن

 تشخیص مکالمات با دقت 75 درصد

هوش مصنوعی قادر بود این چهار سناریو مکالمه را با دقت ۷۵ درصد تشخیص دهد. (حتی زمانی که مکالمه مجازی و از طریق برنامه زوم انجام می‌شد.) نتایج این تحقیق بر پدیده‌ای به نام «انطباق فیزیولوژیکی» متکی است که می‌تواند نشان دهد افراد چقدر در گفت‌وگو مشارکت دارند.  چگونه ضربان قلب، ضرباهنگ تنفس و تعریق آن‌ها هم‌تراز است.  ایمان چاترجی، محقق اصلی این مطالعه، معتقد به سازگاری تکاملی می باشد.

به گزارش نیویورک پست، چاترجی توضیح می‌دهد که تکامل انسان‌ها در راستای به اشتراک گذاشتن و همکاری است که می‌تواند در ناخودآگاه ظاهر شود.

مطالعات قبلی نشان داده‌اند «انطباق فیزیولوژی» این قابلیت را دارد که نشان دهد دو نفر چقدر می‌توانند با یکدیگر خوب کار کنند و احتمالا می‌تواند برای تشخیص افرادی که در یک شرکت یا سازمان یا یک محیط گروهی بهتر کار می‌کنند، استفاده شود.

وسنا نواک، استادیار مهندسی برق در کالج مهندسی و علوم کاربردی دانشگاه کالیفرنیا، می‌گوید: «گام بعدی ما این است که ببینیم چقدر می‌توانیم تفاوت‌های ظریف را از هم جدا کنیم. ما نشان داده‌ایم که هوش مصنوعی توانایی تشخیص مکالمات مثبت و منفی را دارد، اما آیا می‌تواند بخش‌های خاکستری‌ را که انسان تشخیص نمی‌دهد، از هم جدا کند؟»

About The Author