پایگاه خبری ارتباطات و فناوری اطلاعات

آخرین اخبار دنیای ارتباطات و فناوری اطلاعات

هوش مصنوعی در چند سال آینده زندگی ما را تغییر خواهد داد

هوش مصنوعی در چند سال آینده

هوش مصنوعی در چند سال آینده

این مطلب را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید
زمان مطالعه: 3 دقیقه

بیل گیتس: هوش مصنوعی در پنج سال آینده زندگی ما را تغییر خواهد داد

هوش مصنوعی در چند سال آینده هوش مصنوعی در چند سال آینده زندگی ما را تغییر خواهد داد. بیل گیتس، از بنیان‌گذاران شرکت مایکروسافت که پیش از این بارها اعلام کرده است به هوش مصنوعی خوش‌بین است. اکنون پیش‌بینی می‌کند که این فناوری در پنج سال آینده زندگی ما را متحول خواهد کرد و بهبود خواهد بخشید.

سرویس اخبار فناوری اطلاعات – ظهور هوش مصنوعی این ترس را برانگیخته است که این فناوری میلیون‌ها شغل را در سراسر جهان از بین ببرد. صندوق بین‌المللی پول این هفته گزارش داد که حدود ۴۰ درصد مشاغل در دنیا ممکن است تحت تاثیر افزایش کاربرد هوش مصنوعی قرار گیرد.
به گزارش خبر ICT از ایتنا بیل گیتس می‌گوید با این احتمال لزوما مخالف نیست، اما معتقد است که تاریخ نشان داده است که با ورود هر فناوری تازه، ترس و سپس فرصت‌های جدید به وجود می‌آید.

او تاکید می‌کند: «همان‌طور که در اثر پیشرفت‌ در عرصه کشاورزی در سال ۱۹۰۰ مردم نگران این بودند که چه اتفاقی خواهد افتاد، اکنون نیز این نگرانی‌ها طبیعی است. در آن زمان، فرصت‌های جدیدی از جمله شغل‌های تازه ایجاد شد و اکنون وضع بسیار بهتری نسبت به گذشته داریم. در آینده نیز این‌چنین خواهد شد.»

هوش مصنوعی زندگی همه را آسان‌تر می‌کند

به گزارش سی‌ان‌ان، گیتس در مصاحبه‌ای با فرید زکریا در حاشیه مجمع جهانی اقتصاد در داووس پیش‌بینی کرد که هوش مصنوعی زندگی همه را آسان‌تر می‌کند، به‌ویژه به پزشکان کمک خواهد کرد که کارشان را راحت‌تر انجام دهند.

✅ بیشتر بخوانیم 👈👈👈  عینک‌ هوشمند واقعیت افزوده آمازون

او افزود: «با هوش مصنوعی به سخت‌افزار جدیدی نیاز نداریم و دسترسی به هوش مصنوعی از طریق تلفن یا رایانه‌‌ای میسر خواهد بود که به اینترنت دسترسی یافته است.»

او همچنین گفت که پیشرفت‌ها در حوزه چت جی‌پی‌تی ۴ اوپن‌ ای‌آی بسیار اثرگذار بوده است، زیرا این فناوری اساسا می‌تواند بخواند و بنویسد. بنابراین، مانند یک متخصص قادر به ارائه توصیه‌های بهداشتی، کمک کردن به نوشتن کدهای کامپیوتری، برقراری تماس‌ با پشتیبانی فنی، و بسیاری موارد دیگر است.

بنیان‌گذار مایکروسافت تاکید کرد که گنجاندن این فناوری در بخش‌های آموزشی یا پزشکی «فوق‌العاده» خواهد بود. مایکروسافت با اوپن‌ ای‌آی شراکت چند میلیارد دلاری دارد و گیتس همچنان یکی از بزرگ‌ترین سهام‌داران مایکروسافت است.

بیل گیتس در ادامه گفت‌وگو با فرید زکریا گفت: «هدف بنیاد ما [بنیاد گیتس] این است که فاصله بین بهره‌مندی مردم در کشورهای فقیر با دسترسی شهروندان کشورهای ثروتمند را کوتاه کند، زیرا می‌دانیم کمبود پزشک و معلم در آفریقا بسیار بیشتر است تا در غرب.»

هوش مصنوعی نابرابری را عمیق‌تر خواهد کرد

گفته‌های این کارآفرین در حالی منتشر می‌شود که صندوق بین‌المللی پول در گزارش این هفته‌اش دیدگاه کمتر خوش‌بینانه‌ای داشت و اعلام کرد که اگر سیاستمداران دخالت‌های لازم را نکنند، هوش مصنوعی نابرابری را عمیق‌تر خواهد کرد.

بر اساس شاخص میلیاردرهای بلومبرگ، گیتس ۱۴۰ میلیارد دلار ثروت دارد که به این ترتیب، چهارمین فرد ثروتمند روی زمین است. اگر او متعهد به بخشش دارایی‌هایش نبود، احتمالا همچنان ثروتمندترین فرد جهان محسوب می‌شد.

بیل گیتس در گفت‌وگوی تازه‌اش اعلام کرد که نگران از دست دادن ثروتش نیست. او درباره فعالیت‌های بشردوستانه‌اش تاکید کرد: «من برای مصرف خودم پول کافی دارم. خودم را وادار می‌کنم که در فهرست ثروتمندترین افراد جهان پایین بیایم و زمانی که به‌طور کلی سقوط کنم، به این موضوع افتخار خواهم کرد.»

✅ بیشتر بخوانیم 👈👈👈  عینک‌ هوشمند واقعیت افزوده آمازون

بنیان‌گذار مایکروسافت و همسر سابقش ملیندا فرنچ گیتس هر دو متعهد شده‌اند که بیشتر ثروتشان را به بنیادی که ۲۰ سال پیش با هم تاسیس کرده‌اند و همچنین به دیگر فعالیت‌های بشردوستانه اهدا کنند.

در سال ۲۰۲۲، گیتس اعلام کرد که قصد دارد تا سال ۲۰۲۶ سالانه ۹ میلیارد دلار اهدا کند. او گفت از مشاهده اثرگذاری بر سازمان‌هایی که به آن‌ها کمک می‌کند هیجان‌زده است.

About The Author